2019-11-30 11:24:18

Snimanje emisije "Ni da ni ne"

Nasi su učenici 23. studenoga sudjelovali na snimanju emisije "Ni da ni ne" na Školskom HRT-u u pratnji mentorice Alenke Harča i nastavnice Kristine Jurak. Za prijavu su ranije morali snimiti kratak film o svojoj školi i o nekom problemu u lokalnoj zajednici. U pripremi i montaži pomogao im je i bivši djelatnik Zoran Kovač kojem posebno zahvaljujemo. 
U emisiji se u obliku debate raspravlja o određenoj tvrdnji, a naši su učenici zastupali tezu kojom su se i izborili za sudjelovanje u emisiji ("Javni prijevoz morao bi zadovoljiti potrebe učenika"). O javnom su prijevozu mogli itekako argumentirano raspravljati s obzirom na to da ih njime u školu putuje 30%. 
 

Pohvaljujemo sve učenike koji su hrabro sudjelovali te se istaknuli otvorenošću, komunikativnošću i elokvencijom, a to su: Valnea Medač, Dorotea Picig, Ignac Ratković, Ena Ehrenberger, Veronika Međan, Lucija Zimonji, Lucija Premelč, Lorena Lugomer, Klaudije Mažar, Lucija Picig, Dominik Juršić, Laura Vukelja, Andreja Bratić, Mateja Golec, Viktorija Biškup, Lovro Bošnjak, Veronika Drljačić, Leona Ostojić, Lucija Peremin, Tea Tomičević, Viktorija Skrba, Mia Bašić i Nika Prelec. 

Čestitamo im na nastupu te nestrpljivo iščekujemo prikazivanje emisije. 


Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci